Wij komen graag tot bij u in uw bedrijf of organisatie.  Daarnaast bieden wij een inspirerende plek van onszelf, voor groepen tot 20 personen.  Hiervoor kozen wij een historisch pand in het centrum van Mariaburg (Ekeren-officieel Antwerpen). Het pand heeft reeds een rijke historiek van mensen helpen.  Wij zijn de bevoorrechte beheerders van dit unieke erfgoed en van een stukje groene long in onze buurt. We delen dit graag met u voor workshops en opleidingen. Verleden, heden en toekomst vinden hier een plek en het pand inspireert tot duurzaam denken, voelen en handelen.


In het pand is een grote centrale ruimte waarin workshops en opleidingen doorgaan tot max. 20 personen. Verder zijn er andere ruimtes voor kleinere groepen en in de zijvleugel ook kleinere praktijkruimtes. We heten deelnemers ‘s morgens steeds welkom in onze coffee corner met versgemalen koffie, biologische thee’s en uiteraard koekjes en vers fruit. Bij dagopleidingen voorzien we steeds een warme en gezonde lunch. Bij mooi weer kan iedereen gebruik maken van onze tuin en terras, waar we soms ook een deel van de opleiding/workshop geven.


 

Het pand is gelegen op de Kapelsesteenweg, in het hart van Mariaburg. Vooraan een drukke toegangsweg, achteraan een oase van groen en rust. Quasi voor de deur een bushalte met rechtstreekse verbindingen vanuit centrum Antwerpen. Op 5 min loopafstand van treinstation Mariaburg.

Met de auto neemt u de Antwerpse ring, richting Breda, afrit Kapellen/Ekeren (na de afrit komt u bijna onmiddellijk op onze Kapelsesteenweg terecht).  Parkeren kan op de Kapelsesteenweg zelf met parkeerschijf, in  de omringende zijstraten gewoon vrij.  Nergens betalend parkeren en steeds op minimale loopafstand.

Altijd welkom om alvast eens te komen kijken!